perjantai 23. syyskuuta 2011

It's Barcelona

Kolme päivää Barcelonassa hurahti todella nopeasti. Mainittakoon vielä, että näiden kolmen päivän aikana en astunut yhteenkään vaate/kenkä/koru tai mihinkään muuhunkaan kivaan kauppaan. Ne, jotka ovat Barcelonassa käyneet, tietävät että tällainen suoritus lähentelee käsityskyvyn rajoja. No mut mission accomplished ja tämä siksi, että joku viisas on keksinyt 20 kg:n painorajoituksen matkalaukuille.

Barcelonassa oli tosiaan kaikki lähes ennallaan. Yksi uusi jättimäinen kauppakeskus Las Arenas on noussut Placa Espanyalle vanhalle härkätaisteluareenalle ja metrossa oli pari uutta pysäkkiä. Kolmen päivän aikana kävelin läpi about koko Barcelonan. Ihan hyvin vielä muistin paikat ja osasin kulkea. Eilen tosin parin kaljan jälkeen Grácian kadut oli jotenki kummasti eri järjestyksessä... Ja on se tosiaan kumma kun Barcelonassa aina kengät hankaa... siitäkin huolimatta, että niitä on käyttänyt Suomessa koko kesän. Muutkin Barcelona- ilmiöt tuli koettua jossain määrin näiden päivien aikana. Ekana iltana olin hikisen matkapäivän jälkeen menossa suihkuun, niin kappas, ei lämmintä vettä. Joka päivä myös löysin itseni odottamasta jotain tai jotakuta. Jos tapaaminen on sovittu kahdeksaksi, miksi mennä kun muut eivät kuitenkaan tule silloin? Jaa-a, silti kerta toisensa jälkeen menin ”ajoissa” paikalle, ja odotin ja odotin... Ja tunsin itseni tyhmäksi.

Claudialla oli sunnuntaina ja maanantaina vapaapäivä ja palloilimme ympäri kaupunkia. Sunnuntaina iltapäivällä kävimme leffassa kattomassa Spielbergin Super 8:n, joka oli mielestäni aika huono. Johtuu ehkä siitä, että fantasiajutut eivät kuulu suosikkeihini... tai ehkä emme olleet ihan kohderyhmää?

Maanantaina ja tiistaina jatkoin epämääräistä palloilua ympäri kaupunkia. Kävin katsomassa kaikkia tuttuja paikkoja ja nautin vaan kaupungin tunnelmasta ja fiilistelin vanhoja juttuja.:) Iltapäivällä saimme Marian kanssa päähämme kokeilla plankingia... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti