sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Comenius- vierailijoita

Comenius- vierailijoiden kanssa Alcudiassa.

Koulullamme vierailee näinä päivinä opettajia viidestä eri Euroopan maasta: Italiasta, Itävallasta, Englannista, Saksasta ja Suomesta. Vierailijat saapuivat eilen lauantaina ja ovat täällä keskiviikkoon asti. Suomesta tulleet opettajat ovat Kuopiosta ja heti aluksi sanoivat, että no ei kyllä uskoisi, että olet suomalainen...:D

Sineun markkinoilla. Vettä satoi niin että kaikilla oli vähintäänkin litimärät kengät. Kuvassa Rebecca ja Carme, joka on aivan ihana opettaja.:)


Kokoonnuimme aamulla kymmeneltä hotellilla, jossa vierailijat majoittuvat. Sieltä jatkoimme autoilla Sineu- nimiseen kylään, jossa on aina sunnuntaisin markkinat. Harmi vaan, että vettä tuli koko päivän enemmän tai vähemmän. Markkinoilla oli tungosta ja sateenvarjojen kanssa kulkeminen oli vähän hankalaa. Hukkasimme osan porukastakin muutamaan kertaan ja sateen yltyessä päätimme suunnata autoille ja kohti Alcudiaa.

Olimme varanneet pöydän paella-ravintolasta Alcudian hiekkarannalta. Olisi ollut huomattavasti kivempaa nauttia rantalounaasta aurinkoisella säällä... Paella oli kyllä loistavaa.

Alcudian hiekkaranta on 14 km pitkä.


Paella mixta



Jälkiruoka!

Alcudian kylästä
Alcudian kylään tutustumisen jälkeen lähdimme takaisin Palmaan. Sää oli jo huomattavasti parempi ja vierailimme vielä Bellverin linnassa. Oli kyllä kiva ja mielenkiintoinen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti