tiistai 15. marraskuuta 2011

Sunday hiking

Viime sunnuntaina en syönyt paellaa vaan olin koko päivän vaeltamassa vuoristossa. Aloitimme matkan saaren länsipuolelta Andratxin läheltä, josta Serra de Tramuntana- vuoristo alkaa.

Sant Elm






Sant Elm



Minä, Amanda ja Mary valmiina lähtöön

Olen tutustunut työkaverini Rebecan kautta jenkkeihin, jotka ovat täällä kv. ohjelman (auxiliares de conversación España) kautta tekemässä samaa kuin minäkin eli opettamassa englantia paikallisten opettajien apuna. Heitä on täällä Mallorcalla n. 20 eli aikamoinen porukka. Facebookin kautta verkostoituminen on sujunut helposti ja siellä myös ilmoitellaan retkistä ym. Tällä retkellä oppaina toimi kaksi paikallista poikaa ja ideana oli intercambio eli että he saavat harjoitella enkkua ja me pääsemme retkelle.:)

Olen löytänyt...
... lajitovereita! Tällä reissulla viidellä oli järkkäri ja kuvia otettiin n. 100 / kamera...:D
(Kuva: Evan Koch)
Tosi kiva on ollut tutustua muihin ulkomaalaisiin, mutta ihmettelen kyllä miten tiiviisti nämä jenkit ovat vain omalla porukallaan. Monet heistä ovat olleet täällä jo kaksi vuotta eivätkä osaa kunnolla espanjaa, eivät tunne ollenkaan paikallisia ja asuvat lähes kaikki keskenään. Myös joka kerta kun olemme käyneet ulkona, olemme käyneet paikoissa, joissa on lähes pelkästään ulkomaalaisia. Muuten ihan jees, kivoja tyyppejä.

On the way to the top...
Vielä jonkin matkaa...


Retkikuntaa (Kuva: Evan Kohc)
Maisemia

Huipulla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti