tiistai 22. marraskuuta 2011

Sadetta ja syysflunssaa...

"The rain in Spain stays mainly in the plain" vai olisko se sittenkin täällä Baleaarien saarilla??

Täällä on nyt satanut useampana päivänä ja Esteri on kyllä antanut tulla ihan kunnolla varsinkin viime päivinä. Mutta sehän ei haittaa, koska mun huoneen katto on vihdoinkin korjattu! Siihen ei mennytkään kuin sellaiset kolme viikkoa, että jotain tapahtui... itse hommahan hoitui sitten kahdessa päivässä.

Sunnuntaina olo oli jo hieman kipeä, mutta illalla oli tiedossa Thanksgiving day- illallinen jenkkien kanssa (virallinen päivä on 24.11), joten tsemppasin vielä itseni sinne. Meitä oli yli 30 henkeä ja tarjolla oli vaikka mitä ruokaa ja jälkiruokaa nyyttäriperiaatteella. Illan kuvasaldo on valitettavasti pyöreä 0, sillä itselläni eikä muillakaan kavereilla ollut kameraa. Kiva oli maistaa kaikkea uutta ja erilaista, mutta illan kohokohta oli ehkä carrot cakes eli ihan normi porkkanapiirakkaa, mutta muffinssivuokiin tehtynä. Ah! Täällä Espanjassa ei vaan osata tehdä minkäänlaista taikinaa... tulin jo Barcelonassa siihen tulokseen, että kaikki makeat leivonnaiset, kakut, piirakat ym. maistuvat pahalta vaikka ne näyttäisivät kuinka hyvältä. Taidan tässä itsekin tehdä joku päivä porkkanapiirakkaa tai korvapuusteja tai jotain hyvää... Viime viikolla kävin taas Ikeassa ja ostin svedukaupasta glögiä ja joulupipareita. Niitä ei ole vielä korkattu.

Eilen ja tänään on ollut ihan sairaan tylsää, kirjaimellisesti. Olen siis ollut kipeänä kotona. Eilen olin käytännössä koko päivän sängyssä peiton alla, koska palelin niin paljon. Tänään olisi ollut koulun kanssa retki lähikylään ja laitoin herätyksen siltä varalta, että jaksaisin lähteä, mutta päätin sitten kuitenkin jäädä vielä lepäämään. Kuumetta, tai mun tapauksessa alilämpöä, ei varmaan enää ole, mutta jos pitää niistää n. viiden sekunnin välein, niin on ehkä syytä pysyä kotona... Jatkan siis leffojen, laatusarjojen ja virkkauksen parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti