perjantai 16. joulukuuta 2011

Granny Club

Niin se virkkausinnostus vaan iskee joka talvi... Kaikki alkoi siitä, kun satuin näkemään koululla erivärisiä lankoja ja juuri edellisenä päivänä oli mietitty "jotain erilaista" kuvistuntien aiheeksi. Ehdotin virkkaamista 2. luokkalaisille ja loppujen lopuksi myös 3. ja 4. luokkalaiset halusivat kokeilla sormivirkkausta ja kukin luokka toteutti oman tuotoksensa. Oppilaat olivat ihan liikuttavan innoissaan, koska he eivät olleet koskaan tehneet mitään tällaista. Tämä oli nyt vissiinkin sitten se paljon puhuttu European dimension...:D

2. luokkalaisten ketjusilmukoista syntyi värikäs puu







Tuli siinä sitten itsellekin himo alkaa jotain virkkaamaan. Vähän kyllä mietin, että alanko nyt tosiaan kyhäämään jotain käsitöitä täällä Välimeren saarella... Eihän täällä ole edes kovin kylmä. Niin paitsi sisällä. Koska el Corte Inglés ei koskaan petä, paitsi ruisleivän kohdalla, löysin kuin löysinkin sieltä lankaa ja virkkuukoukun. Siitä se sitten lähti. Olen tehnyt kaksi isoa tuubihuivia ja yhden ruman pipon.

Lila tuubihuivi

Sen jälkeen kun olin saanut oppilaat ja muutaman opettajan innostumaan virkkaamisesta, vuorossa olivat kaverit.:] Tytöt innostuivat nähtyään tekemäni tuubihuivin. Amanda oli jo viime talvena yrittänyt neuloa jotakin sukan tapaista vähän heikolla menestyksellä... Niinpä sitten taas el Corteen, langat ja koukut kehiin ja tytöille virkkausta opettamaan. Muutamana sunnuntaina olemme pitäneet Granny Clubia eli virkanneet porukalla Amandan ja Kaylan luona. En siis ole ainoa sekopää tällä saarella!:D Niin ja se oikea Granny Club on el Corte Inglésin yläkerrassa keskiviikkoisin ja perjantaisin. Joskus vielä menemme sinne virkkaamaan mallorcalaisten "mummojen" kanssa!

Kayla happy with her first hat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti