keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Vieraita Suomesta

Mihin kaikki aika oikein menee?! Viimeiset kaksi viikkoa on ollut aikamoista hulinaa ja en kertakaikkiaan ole ehtinyt kirjoittaa tänne. Nytkin pitäisi olla jo nukkumassa, koska aamulla on lähtö Kreikkaan!:)

Jussin, Ainon ja Miriamin kanssa roadtripillä saaren koillisosassa.
Vierailijoita ja reissaamista on riittänyt ja lentokentillä vierähtänyt tovi jos toinenkin. Ensin saapuivat iskä ja äiti kaiken tarpeellisen roinan kanssa ja seuraavana iltana Jussi ja Aino. Viikon verran palloilua ja syöpöttelyä Palmassa sekä retkiä lähikyliin. Sunnuntaina vielä vaellusreissu saaren pohjoisosassa ihanan aurinkoisessa säässä. Tämä sakki siis kotiin edellisenä maanantaina ja seuraavana päivänä saarelle rantautuivat Sinttu, Matias ja Venla. Viime viikolla säät suosivat ja olimme muutaman kerran rannalla ja uimassa. Pikkulomailija Venla otti kaiken irti hiekkarannasta, Espanjan herkuista ja leikkipuistoista.:) Aikaisin lauantaiaamuna suuntasimme Barcelonaan, jossa meillä oli pieni kämppä vuokrattuna muutamaksi päiväksi.

Barcelonassa Parc Güellissa

Otin maanantain omaa lomaa töistä ja tarkoitus oli palata Palmaan maanantai-iltana. Ranskassa päättivät kuitenkin lakkoilla ja neljän tunnin kentällä odottelun jälkeen ilmoitettiin, että lentoni on peruttu. Kas kummaa, ensin peruttiin kaikki EasyJetin lennot ja sitten kaikki Ryanairin lennot... Lentoja peruttiin maanantai iltana n. 30 ja kentällä oli aikamoinen kaaos. Ja tottakai Ryanairin tiskillä oli vain yksi virkailija purkamassa kilometrin mittaista jonoa. Kuulin jonon kärjessä olevilta, että tiistain aamukoneet ovat jo täynnä ja että yhdensuuntaiset lennot voisi uusia netin kautta. Niinpä lähdin sitten taas takaisin keskustaan ja nettiä etsimään. Noh, Ryanairilla olisin päässyt Palmaan aikaisintaan keskiviikkona iltapäivällä, joten oli pakko ostaa uusi lento. Pitäisi kyllä saada siitä sitten rahat takaisin. No anyway, nyt olen taas Palmassa ja tänään viikon ainoa työpäiväni koostui retkestä kuninkaan virka-asuntoon ja Palman katedraaliin. Kiva päivä ja kiva Barcelonan reissu takana ja huomenna Milanoon ja sieltä perjantaina Ateenaan. Ja tietty EasyJetillä mennään... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti