maanantai 25. kesäkuuta 2012

Team Savonlinna kohteessa

Taas on blogi vähän jäljessä todellisuudesta... Reilu viikko sitten Ms. Mallorca vastaanotti pitkään ja hartaasti odotettuja vieraita. Essi, Tuija ja Aino saapuivat tänne torstaina 14.6 ja olivat täällä neljä päivää ja suuntasivat sitten vielä Barcelonaan muutamaksi päiväksi.

Lomailu alkoi heti hyvissä merkeissä kun ensin aamupäivällä Essi sai tietää saaneensa töitä koko ensi vuodeksi ja sitten heti muutaman tunnin päästä tuli soitto mulle. :) Hyvä me! Juhlistettiin sitten vähän uusia työpaikkoja ja kesälomaa (joillakin kun sellainen on...) ja käytiin katsomassa futista. Brittejä täynnä olevassa baarissa kannatimme ujosti länsinaapuria, joka kuitenkin sitten hävisi pelin.


Havanna- baarissa futista katsomassa


Perjantaina pyörimme täällä Palmassa auringosta, ruuasta ja juomasta nauttien ja lauantaina sitten autoilimme saaren kaakkoisosaan. Ensin kävimme pienessä Cala Fiquera- nimisessä kylässä, jossa oli kauniit näkymät. Sen jälkeen oli tarkoitus mennä Mondragó rannalle, joka on aivain samanimisen luonnonpuiston läheisyydessä. Löysimme luonnonpuiston, mutta ranta jäi arvoitukseksi. Oli varmaankin lähellä, mutta lähellä oli myös toinen monien ihmisten suosittelema ranta S'Amarador, johon sitten menimme.

Cala Fiquera


Tuija ja Essi Cala Fiquerassa


Kran turismo ja Cala S'Amarador

Sunnuntaina oli tarkoitus mennä ehkä yhdelle saaren parhaista rannoista, Cala Varques, mutta yllätys yllätys, emme taaskaan löytäneet perille. Lähdimme kahdella autolla Miriamin ja Lucan kanssa ja aamulla vielä kysyin, osaavatko he sinne... Noh, aikamoisen pyörimisen jälkeen päädyimme ihan kivalle pienelle rannalle, joka oli hotellien läheisyydessä. Väkeä ei ollut liikaa, mutta meressä oli hirveästi levää. Kyllä vähän harmitti. Reissulta jäi kuitenkin käteen 7 euron aurinkovarjo, joka tuli varmasti tarpeeseen.


Tässä nyt nämä tärkeimmät. Lisättäköön vielä, että Papupeliä ei pelattu kuin kerran, mutta sitä pelattiin sitäkin kiihkeämmin. Ja pitää kai vielä mainita, että Essi voitti.:D

Lähipäivinä luvassa postaus ainakin viimeisistä koulupäivistä ja mahdollisesti muustakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti